Украинаинформ
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Перейти вниз
Инга
Инга
Дата регистрации : 2024-11-05

Чищення від пилу та заміна термопасти iMac Empty Чищення від пилу та заміна термопасти iMac

Вт Ноя 05, 2024 8:46 pm
Вітаю! Мій iMac почав сильно нагріватися під час роботи і шумить, коли відкрито багато додатків. Що мені робити?
Emily
Emily
Дата регистрации : 2022-12-04

Чищення від пилу та заміна термопасти iMac Empty Re: Чищення від пилу та заміна термопасти iMac

Вт Ноя 05, 2024 9:58 pm
Инга пишет:Вітаю! Мій iMac почав сильно нагріватися під час роботи і шумить, коли відкрито багато додатків. Що мені робити?

Ймовірно, для вашого iMac потрібно чищення від пилу та заміна термопасти iMac. Накопичення пилу в системі охолодження та зношена термопаста можуть знижувати ефективність тепловідведення, що спричиняє перегрів і шум. Рекомендую звернутися до сервісного центру AppLab, де професіонали очистять пристрій від пилу, замінять термопасту, забезпечивши оптимальний тепловий режим. Така профілактика раз на два роки значно продовжить строк служби вашого iMac і покращить його продуктивність.
Права доступа к этому форуму: